Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پنجاه و هشتمین نشست معاونان آموزشی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: دو دیدگاه در خصوص وقت‌های اضافه دانشجویان وجود دارد، دیدگاه اول اینکه ما به جز مسائل آموزشی به بحث خوابگاه، غذا و ایاب و ذهاب دانشجویان کاری نداریم اما دیدگاه دوم می‌گویند اگر با امکانات رفاهی و آموزشی، اوقات اضافه دانشجویان مدیریت شود مثلاً یک دانشجو ۸۵ ساعت وقت آزاد داشته باشد می توانیم با دانشگاههای فنی حرفه ای و علمی کاربردی در بحث مهارت افزایی آنان کمک کرده و فرصتی ایجاد کنیم تا آنها در این وقت بتوانند آموزش های مختلف را ببینند و مهارت شان تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما در این دوره آموزشی ۵ اولویت را مدنظر قرار دادیم؛ مرجعیت و دیپلماسی فناوری و نوآوری، آموزش و پژوهش و برون‌داد هدفمهند، نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآور، شاگرد پروری و ایجاد نسل آگاه‌تر و عالم‌تر و تولید خدمت، ثروت و سرمایه از دانش.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه حوزه آموزش و حوزه پژوهش یک اختلاف جدی با هم دارد، بیان کرد: در حوزه آموزش ملاک قانون و مقررات است اما در حوزه پژوهش باید ترغیب، تشویق و حمایت ملاک کار معاون آموزشی باشد.

زلفی گل با اشاره به تغییرات اقلیمی آموزشی، گفت: اقلیم آموزشی دارای سه رکن اصلی است؛ یاددهنده، دانشجو و محتوای درسی. ما اگر بخواهیم تحول به معنای واقعی انجام دهیم باید برای این سه رکن برنامه داشته باشیم، ما باید بپذیریم که معلمی و استادی یک تخصص است و آن متخصص باید در نوع برخورد، آگاهی به قوانین و رفتار با دانشجویان توانمند باشد.

وی همچنین به محتوای آموزشی کتاب‌های درسی اشاره کرد و افزود: آموزش ما باید در قالب بسته فرهنگی، هویت مداری، خودباوری، معرفی دانشمندان بومی، معرفی اسطوره ها و مهارت محور باشد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین بیان کرد: استاد و معلم ما باید به روز باشد زیرا توسعه با توصیه نمی‌شود، مملکت‌داری با قانون حاصل می‌شود، ما نیاز به سیستم انگیزشی برای اساتید داریم تا آنها خودشان را به‌روز کنند استاد همیشه باید در سیستم آموزشی جایی برای پیشرفت ببیند و دست از آموزش بر ندارد.

وی خاطرنشان کرد: آموزش در دانشگاه یک اصل است، آموزش های ما از استانداردهای آموزشی بالایی در دنیا برخوردار است، در حال حاضر ۳۵ درصد از تولیدات علمی ما با مشارکت بین المللی همراه می‌باشد، کشور ما گام های بزرگی در راستای آموزش برداشته است.

انتهای پیام/ی

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر علوم دانشگاه فردوسی مشهد مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۴۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند

شهرام ملایی هزاروندی گفت: آموزش‌های مهارتی در قالب ۹۲۸ هزار و ۲۵۹ نفرساعت در واحدهای پذیرنده پادگان، بنگاه‌های اقتصادی و زندان ارایه شده که این آموزش‌ها در محیط کار واقعی برای ۲ هزارو ۷۰۷ نفردر پادگان، ۲ هزار و ۵۱۶ نفر در بنگاه‌های اقتصادی و ۲۶۶ نفر در زندان اجرا شد.

او با اشاره به اینکه آموزش‌های محیط کار واقعی بیشتر در حوزه صنعت است، افزود: آشنایی مهارت جو با محیط کسب و کار، آماده‌سازی و ایجاد خودباوری در مهارت‌آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی به ویژه در صنایع دستی و همچنین استفاده از ظرفیت آموزشی و عملی بنگاه‌های اقتصادی از جمله اهداف این طرح است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان با بیان اینکه توسعه مراکز آموزش در محیط کارواقعی با همکاری اصناف کشور یکی از برنامه‌های مهم سازمان در راستای ایجاد اشتغال پایدار است گفت: در این دوره‌ها دانش، مهارت و شایستگی لازم از استادکار به مهارت آموز، هم زمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمات منتقل می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از ابتدای دولت سیزدهم در راستای اجرایی کردن بند ۲ سیاست‌های کلی اشتغال و بند پنج سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، طرح "مهارت‌آموزی در محیط کارواقعی " را با رویکرد ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال مولد و پایدار در اولویت خود قرار داده است.

۵۵ مرکز دولتی و یک‌هزار و ۵۵۰ آموزشگاه آزاد فنی وحرفه‌ای با مجوز رسمی از اداره کل آموزش فنی وحرفه ای در خوزستان فعال است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • آموزش روز سوم، خورش مرغ و گردو
  • آمریکا در مقابل جنبش دانشجویان درون کشورش محکوم به شکست است/ هم افزایی و همراهی در مقابل خوی استکبار جهانی پیام ایستادگی به همراه دارد
  • طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود